Mostbet azerbaijan oyunçuları üçün hansı bonuslar var

Разговоры обо всем
Ответить
Sticky

Mostbet azerbaijan oyunçuları üçün hansı bonuslar var

Сообщение Sticky »

Dostlar, mən uzun müddətdi müxtəlif mərc saytlarında oynayıram, amma Mostbet-də yeni qeydiyyatdan keçmişəm. Eşitmişəm ki, Mostbet azerbaijan oyunçularına xüsusi bonuslar təklif edir. Doğrudanmı? Hansı bonuslar var, kim bilir? Mən ilk depozitə bonus eşitmişəm, bir də pulsuz mərc bonusu deyirlər. Bunları necə aktivləşdirmək olar? Şərtləri ağırdı, yoxsa asanlıqla çevirmək olur? Bir də vaxtaşırı promo kodlar olur deyirlər, hardan tapa bilərəm bunları? Təcrübəli oyunçulara sualım var, məsləhətlərinizi gözləyirəm.
Rupert

Re: Mostbet azerbaijan oyunçuları üçün hansı bonuslar var

Сообщение Rupert »

Salam, Mostbet həqiqətən də yeni və mövcud oyunçulara müxtəlif bonuslar təklif edir, mən də vaxtilə bu bonuslardan faydalanmışam. Mostbet azerbaijan oyunçuları üçün ən məşhur bonus ilk depozit bonusudu. Qeydiyyatdan keçəndən sonra ilk pul yatırmanda, yatırdığın məbləğin 100%-i qədər bonus balansına əlavə olunur, yəni 100 manat yatırsan, 200 manatla oynamağa başlayırsan. Bunu aktivləşdirmək üçün şəxsi kabinetə gir, bonuslar bölməsində "İlk depozit bonusu"nu seç, sonra pul yatır, avtomatik gəlir. Pulsuz mərc bonusu da var, bəzən aksiyalar zamanı verirlər. Promo kodlara gəlincə, onları Mostbet-in rəsmi sosial media hesablarında və ya tərəfdaş saytlarda tapa bilərsən. Bonusların şərtləri adətən bonus məbləğini bir neçə dəfə çevirməkdi, məsələn 30-40 dəfə, amma bu normaldı, digər saytlarda da belədi. Mostbet azerbaijan oyunçuları üçün bonuslar həmişə yenilənir, arada yoxlamağı unutma.
Ответить