Azərbaycan üçün xüsusi apk varmı
Azərbaycan üçün xüsusi apk varmı
Axşamınız xeyir. Mən Mostbet tətbiqini axtarıram, amma bəzi saytlarda "mostbet az apk" yazır, bəzilərində sadəcə "mostbet apk". Fərq nədir? Azərbaycan üçün xüsusi versiya varmı? Mən onu yükləməliyəmmi, yoxsa adi versiya da işləyər? Telefonumda Azərbaycan dilini istəyirəm, amma olmasa da olar. Hansı daha yaxşı işləyir? Bəlkə az apk-də yerli ödəniş sistemləri daha yaxşı dəstəklənir? Kimsə bu iki versiyanı müqayisə edibsə, yazsın. Çox sağ olun.
Re: Azərbaycan üçün xüsusi apk varmı
Düzünü desəm, "mostbet az apk" və adi "mostbet apk" arasında heç bir fərq yoxdur. Bu eyni fayldır, sadəcə müxtəlif saytlarda fərqli adlandırılır. Mostbet-in Azərbaycan üçün ayrıca apk versiyası yoxdur. Bütün regionlar üçün eyni tətbiq işləyir, dil parametrləri isə daxili menyudan dəyişilir. Yüklədikdən sonra proqramı açın, parametrlərə girib Azərbaycan dilini seçə bilərsiniz. Yerli ödəniş sistemləri də hər iki versiyada eyni dəstəklənir. Mən sizə məsləhət görürəm mostbet az apk adı ilə axtarış etməyin, sadəcə rəsmi saytda olan yükləmə linkindən istifadə edin. O fayl universaldır. Bəzi üçüncü tərəf saytları öz versiyalarını "az apk" adlandıraraq insanları cəlb edir, amma bu təhlükəli ola bilər. Yalnız rəsmi mənbədən yükləyin. Faylın ölçüsünə və rəqəmsal imzasına diqqət edin. Hər hansı fərq varsa, bu saxta ola bilər. Ümumiyyətlə, eyni şeydir, narahat olmayın.